T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / HORASAN - Kırkgözeler Ortaokulu

Kırkgözeler Ortaokulu

Telefon
0533 147 76 87
Belgegeçer
04427116084
WEB
https://kirkgozelerortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KIRKGÖZELER MAH. KIRKGÖZELER KÜME EVLERİ KIRKGOZELER ORTAOKULU BLOK NO 222/1 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Çevre şartlarını dikkate alıp, elindeki kaynağı en iyi şekilde kullanarak,modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak. Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim ,bilim ve kültür merkezi olmak. Okul veli işbirliğinin sürekliliğini sağlayarak eğitimde kaliteyi yakalamak. Eğitim öğretim ortamını sıradanlıktan çıkartarak geleceğe sosyal yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek için öğretn ve eğlendiren eğitim ortamını sağlamaktır.
Misyon
Çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı,öğrencilerini kişisel yeteneklerini geliştirmiş,sosyal ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen bilgili,ahlaklı,özgüven sahibi ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :74
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:30 - 15:25
Isınma
Kalorifer (Katı Yakıt)
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Öğretmenlerimiz okula diğer öğretmenlerin şahsi araçlarıyla gidip gelmektedir.Ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Gün içinde ticari taksilerle de ulaşım sağlanabilmektedir. Anayola 3 ,ilçe merkezine 14,il merkezine 74 km. uzaklıkta bulunan okulumuzun yolu engebesiz,düz ve her mevsim açıktır.
Servis Bilgisi
Okulumuza öğrenci servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
2000 nüfuslu köyümüzün yolu düz ve her mevsim açıktır. Okul lojmanı bulunmamaktadır ve ihtiyaç yoktur. Köyümüzde cami,imam evi ,taziye evi,bakkal ve kıraathane bulunmaktadır.Halkı gayet iyidir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
17 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Öğretmenlerimiz Horasan merkezinde ikamet etmektedir.Ulaşım şahsi arabalarla sağlanmaktadır.Şahsi araba yeterli olmadığı durumlarla ticari taksi tutulur.Sınıflarımızda akıllı tahta mevcut olup okulumuz kaloriferlidir.Hiçbir zaman yolumuz kapanmamaktadır.
Yazdır