May

5.Sınıflarda basit elektrik devresi kurar kazanımı kapmasında devreyi kurarak öğrendik.

May

5.Sınıf öğrencilerimiz anneleri için çiçek buketi hazırladı.

May

6. Sınıf öğrencilerimizle" ondalıklı gösterimi verilen sayılarla çarpma işlemi yapar. " Kazanimina uygun kaktüs puzzle larımızı hazırladık.

May

8.Sınıf öğrencilerimizle sene içerisinde öğrendiğimiz konulardaki terimlerden oluşan tabumuzla eğlenceli dersimizi işledik.

May

8.Sınıf öğrencilerimizle geometrik cisimleri keşfetmek amaçlı üç boyutlu sekillerimizi oluşturup,geometrik cisimlerin ayrıt sayıları-yüz sayıları- köşe sayılarını hesapladık.

May

5.Ssınıf öğrencileri ile fiziksel etkinlik ölçümleri yapıldı.

May

5.Sınıf sosyal bilgiler 'yaşadığı yerin yönetim birimlerini açıklar'kazanımına uygun etkinlik yapıldı.

May

Ülkemizin orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, erozyon kontrolünü teşvik ederek toprak, su ve bitki arasında bozulan dengeyi yeniden oluşturmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak amacıyla okulumuz bahçesinde ağaçlandırma çalışması yaptık.

Okulumuzda 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşe içinde kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası ile ilgili pano hazırlanmıştır.

Mrt

Türk dünyası ve toplulukları haftasına özel pano yapıldı.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesinde Mart ayı kitabı olan Mesnevi'den Öyküler kitabına Uygun kare bulmaca etkinliği yapıldı.

Mrt

öğrencilerimiz ile 'Tam sayılarla işlemler yapmayı gerektiren problemleri çözer' kazanimina uygun olarak labirentlerimizi yaptık

Mrt

Okulumuzun her kademesinde Ramazan ile alakalı 'Hacivat-Karagöz kuklası Hacivat-Karagöz maskesi, Ramazan davulcusu' ve birçok etkinlik yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz 'Zarfların metnin anlamına olan katkısını açıklar' kazanına uygun posta kutusu etkinliği ile zarf konusu pekistirdiler.