Mrt

Ramazanı şerif ayının gelmesi ile okulumuzda tatlı hazırlıklar başladı.

Mrt

Okuulumuzda 18 Mart Çanakkale zaferi coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart panosu hazırlandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemi hakkında bilgilendirildi.

Mrt

7. Öğrencilerimiz  4.ünite bilim teknoloji ve toplum konulu genel tekrarı bilgi kartları ile yaptılar.

Mrt

Öğrencilerimiz  'Dinim İslam' ilahisi ile derste öğrendikleri namaz hac zekat oruç kavramlarını pekiştirdiler.

Mrt

5.sınıf öğrencilerimiz ile Işık ünitesini bul boya etkinliği ile tekrarını yapmış olduk. Hem eğlendik hem öğrendik.

Mrt

öğrencilerimiz 'Işığın kırılmasını ince ve kalın kenarlı mercekte test eder' kazanıma yönelik deney yaparak öğrendiler.

Mrt

Dünya Pi Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı  coşkuyla kutlanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma günü ile ilgili şiir yarışmasında 6/A sınıfı öğrencimiz Hümanur Gönder şiir yarışmasında ilçe birinciliği elde etmiştir.

Şbt

Okulumuzda Berat Kandili panosu hazırlanıp öğrencilerimiz günün anlam ve önemi hakkında bilgilendirilmiştir.

Şbt

7. sınıf öğrencilerimiz ile  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi ''Melek ve Ahiret inancı'' ünitesi ile ''hac ve kurban'' ünitesinin genel tekrarını çarkı felek üzerinden yaptık.

Şbt

Öğrencilerimize 'Fiziksel etkinliklerin eğlenceli yönlerinin farkına varır' kazanımına yönelik egitsel oyun oynatıldı.

Şbt

Öğrencilerimiz ile İsim ve sıfatların anlam özelliklerini farkeder kazanımına uygun çoklu zeka desteklenerek renkler ve sıfatlar eşleştirilip boyama çalışması yapıldı.

Şbt

Matematik dersimizde "Ondalikli ifadelerle dört islem yapmayı gerektiren problemleri çözer." Kazanimina uygun olarak konumuzu gerçek hayatla birlestirerek sınıfımızda market oluşturup, öğrencilerimizi alışverişlerini yaptıktan sonra kendi aldiklari ürünlerin ondalıklı fiyatını toplamışlardır.