Okulumuzda 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşe içinde kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası ile ilgili pano hazırlanmıştır.

Mrt

Türk dünyası ve toplulukları haftasına özel pano yapıldı.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesinde Mart ayı kitabı olan Mesnevi'den Öyküler kitabına Uygun kare bulmaca etkinliği yapıldı.

Mrt

öğrencilerimiz ile 'Tam sayılarla işlemler yapmayı gerektiren problemleri çözer' kazanimina uygun olarak labirentlerimizi yaptık

Mrt

Okulumuzun her kademesinde Ramazan ile alakalı 'Hacivat-Karagöz kuklası Hacivat-Karagöz maskesi, Ramazan davulcusu' ve birçok etkinlik yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz 'Zarfların metnin anlamına olan katkısını açıklar' kazanına uygun posta kutusu etkinliği ile zarf konusu pekistirdiler.

Mrt

Ramazanı şerif ayının gelmesi ile okulumuzda tatlı hazırlıklar başladı.

Mrt

Okuulumuzda 18 Mart Çanakkale zaferi coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart panosu hazırlandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemi hakkında bilgilendirildi.

Mrt

7. Öğrencilerimiz  4.ünite bilim teknoloji ve toplum konulu genel tekrarı bilgi kartları ile yaptılar.

Mrt

Öğrencilerimiz  'Dinim İslam' ilahisi ile derste öğrendikleri namaz hac zekat oruç kavramlarını pekiştirdiler.

Mrt

5.sınıf öğrencilerimiz ile Işık ünitesini bul boya etkinliği ile tekrarını yapmış olduk. Hem eğlendik hem öğrendik.

Mrt

öğrencilerimiz 'Işığın kırılmasını ince ve kalın kenarlı mercekte test eder' kazanıma yönelik deney yaparak öğrendiler.

Mrt

Dünya Pi Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.